In het weekend van 26 en 27 januari 2019 zal de Meenthe weer omgetoverd worden tot darts tempel. De 2019 editie van het Open Steenwijkerland zal plaatsvinden in het weekend voor de Dutch Open. Ideaal als opwarmer voor het wereldtoernooi in Assen. Traditioneel zal op zaterdagavond vanaf 19:45 u het koppel toernooi gehouden worden. Op zondag staan de single toernooien op de kalender van de Meenthe in Steenwijk.

 

Richard Veenstra is zoals de header bovenaan onze site al doet vermoeden ambassadeur van het Open Steenwijkerland.

 

Wacht niet te lang en schrijf je vandaag nog in, zie hiervoor het menu van deze site.

De uitslagen van 2018 nog een terugkijken? Klik hier.

 

 

Hoofdsponsor

Met trots kunnen we het geweldige nieuws meedelen, dat de familie Wiggeman uit Sneek onze hoofdsponsor is, met hun bedrijf, WBS-infra. (voorheen Wiggeman Bestrating Sneek)

 

Dit bedrijf timmert flink aan de weg, door niet alleen een tuin aan te leggen, maar ook hele woonwijken te voorzien van een infrastructuur.

 

Kijk op http://www.wbs-infra.nl wat de fam. Wiggeman voor u kan betekenen. Zij brengen structuur in uw infra.

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het Open Steenwijkerland 2017 komt eraan!

Het weekend van 28 en 29 januari 2017 staat weer in het teken van het opensteenwijkerland darttoernooi. op zaterdag weer het koppel toernooi en op zondag zal er weer plaats zijn voor 256 heren / 32 dames /64 jeugd en 32 aspiranten spelers die uit gaan maken wie de opvolgers worden van Wesley Harms, Femke Herms en Gijsbert van Malsen bij de jeugd en aspirant Daan Beernink.

 

In 2015 waren de kampioenen Jelle Klaassen, Carla molema en Gijsbert van Malsen bij de jeugd en aspirant Anthony Moes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editie 2016:

 

Editie 2014:

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Live updates en uitslagen te volgen op Dartfreakz.nl

Het Open Steenwijkerland is live te volgen op Dartfreakz.nl. De dartswebsite brengt live updates, uitslagen foto's en een live scorecenter van de podiumwedstrijden van de 2016-editie van het Open Steenwijkerland.

 

Om de live updates te volgen verwijzen we je graag door naar www.dartfreakz.nl

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Open Steenwijkerland 2013  

Op 23 en 24 januari 2016 is het weer zover. Het Open Steenwijkerland zal dan weer plaatsvinden.

 

Er zal een koppeltoernooi worden gespeeld en een singletoernooi voor heren, dames en jeugd. Het maximum aantal deelnemers betreft 128 koppels, 256 heren, 32 dames en 32 jeugdspelers.

 

Na weer 2 ongetwijfeld turbulente WK’s, PDC en BDO staat eind januari weer het Open Steenwijkerland op het programma. 23 en 24 januari zal de Meenthe in Steenwijk weer volop in het teken staan van darts. Op 23 januari vangen we om 19:30 aan met het koppeltoernooi en kunnen maximaal 128 koppels een gooi doen naar het prijzengeld en de titel.


Zondag 24 januari, na het succes van vorig jaar met het organiseren van een jeugdtoernooi gaan we dat deze editie een vervolg geven. 1 van de weinige toernooien die voor alle darters/dartsters een apart toernooi organiseert. Junioren, Aspiranten, dames en heren kunnen deze dag terecht in de Meenthe. Met 64 plaatsen voor de jeugd , 32 dames en maar liefst 256 heren kunnen wij gerust zeggen dat wij één van de grootste toernooien van Nederland zijjn geworden. Bijna 100 banen staan er klaar om de wedstrijden van de 360 darters/dartsers vlot en soepel te laten verlopen.

 

We staan al weer de 9e editie in 2015. En natuurlijk hopen wij weer op een spannende... ontspannende... sportieve... maar vooral gezellige dag.

 

Videos van eerdere edities:


 

 

 

 

 

 

 

 

Online

We hebben 11 gasten en geen leden online